Persoonlijke herinneringen  Persoonlijke Herinnering  


 
 
  


  


 


 


 


Heb je een persoonlijke herinnering aan Jeroen als vriend en wil je die hier vertellen dan zou ik dat leuk vinden en graag  publiseren op deze site.


stuur het naar : jr-memorial@hotmail.com 


 


Karin


 


/user_files/20904/lijntje vlinders.bmp
 


 


 Personal stories


 Personal stories….. If you have and want to tell a personal memory you keep as


a friend of Jeroen I shall be glad to publish this on this page.


You can sent it to: jr-memorial@hotmail.com   


Karin


/user_files/20904/lijntje vlinders.bmp
 


 


 


 


*  Pls,To respect  Jeroen don’t copy pictures or tekst with out any permission, thank you.
* Uit respect voor Jeroen vraag ik u beleefd geen tekst of foto’s te kopieëren zonder mijn persoonlijke toestemming.Dank u.
*IP-nrs worden per bezochte   de pagina’s geregistreerd

* IP-nrs are registrate by visiting this site.
 
  

 
                                 


 

 
  

 


The guy I loved and lost


 I’m Rachel,18 and this is my story about the guy I loved and lost

When I met Jeroen I knew he was one of a kind in this world we met on the intenet on MSN and we falled in love we talked for a very long time about 10 months and even was going to meet up it was hard because I lived in England and he lived all the way over there in The Netherlands but we still made time for each other just to talk to him would make all my problems go away.

When his mother told me he had past away it was the hardest time of my life I did not know what I was going to do im realy lost with out him here but he will allways be in my heart no matter what you could never say anything bad about him he was such a loveing person he could never harm any one .He has learned me a lot of things in life that we were born to die… and now he has gone I look at it as he has gone to a beter place were he will be watching all of his loved ones every day let just say knowing Jeroen has change me in a very good way and I allso want to say thank you, to his mom and dad for being so supportive to me and for bringing him into the world I love you Jeroen with all my heart and I always will.


 

 


 


Thank you my love,


Yours forever….


Rachel XX


  


Pls,To respect  Jeroen don’t copy pictures or tekst with out any permission, thank you.
* Uit respect voor Jeroen vraag ik u beleefd geen tekst of foto’s te kopieëren zonder mijn persoonlijke toestemming.Dank u.

* IP-nrs are registrate by visiting this site.

 

 
    


 

 


Beste ouders van Jeroen,

Ik weet niet echt wat de bedoeling is van deze e-mail maar ik moet hem toch sturen aangezien vanavond niet echt het moment was om wat te zeggen.

Met “ik” bedoel ik die jongen die ooit eens een slofje sigaretten heeft verkocht aan jullie 🙂 en ooit heb ik ook eens een half uurtje een chatgesprek gehad met Karin. Dat ging over afrikaanse muziekinstrumenten als ik het me goed kan herinneren.

Op het moment hoor ik het nummer avond van boudenwijn de groot. Het toeval is dat dat me lievelingsnummer is. Ik schrok ervan dat dat werd gedraaid op de gelegenheid. Eigenlijk schrok ik er niet van maar vond ik het bizar dat Jeroen en ik hetzelfde nummer prachtig vinden, dat had ik me niet kunnen indenken.

Vandaar dat ik toch een mailtje wil sturen. Misschien is het wel ongepast of raar. maarja..Voor wat het waard is wil ik zeggen dat de 2 ,5 jaar waarin ik Jeroen heb leren kennen me dierbaar zijn. Ik heb erg vaak naast hem gezeten in de klas en menig sloffen opgerookt met hem in de pauzes:)
Ik zou willen dat ik weer heerlijk met hem kon ruzien over voetbal! aangezien ik voor ado ben en hij voor feyenoord.
Heb nog nooit zo graag opnieuw een feyenoorder willen spreken:P

Ik wil even kwijt dat ik echt enorm veel maar dan ook echt enorm veel bewondering heb gehad en nog steeds voor Jeroen. Met krukken, dikke elleboog of wat dan ook, lag hij nog in een deuk als we het bijvoorbeeld over southpark hadden. Ow wat kon hij het stemmetje van Cartman ( een karakter van southpark ) grappig nadoen. ja, . . .. we hebben echt veel lol gehad.


Ik wou dit even kwijt aan jullie, ik als buitenstaander (ex-klasgenoot) wou zeggen dat ik het een wereldgozer vond, dat ik echt me best moet doen om iets negatiefs te verzinnen over jeroen. Zelfs al doe ik nog zo me best, ik kan alleen maar lachen als ik aan hem denk. ik ken hem eigenlijk niet zonder lach. Ik in ieder geval zal hem nooit maar dan ook nooit vergeten, misschien juich ik zelfs wel een keertje voor Feyenoord voor hem .

Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe.Met vriendelijke groet,


Chris Valstar,
en effe peukie roken-genoot van Jeroen.


ex klasgenoot


MBO Albeda college


De Lier


.


 


                                                       

 
   
             Lieve jeroen,

Zoals het gedicht van mij hieronder zegt, beschrijft hoe de band tussen ons was..
geen echte broer en zus maar wel als een echte broer en zus.. Voordat wij waren geboren waren onze ouders al vrienden en dat zijn ze nu nog steeds, gelukkig.
Het kon dus niet bestaan dat wij geen dikke maatjes zouden worden en inderdaad dat werden we, zo goed zelfs dat ik me jouw zusje mocht noemen en jij voor mij de grote broer was die ik zelf niet had!
Zo gingen er jaáááren voorbij en altijd was er nog die goede band, jij kwam naar mijn turnen en voetbal kijken dat vond je zo geweldig omdat jij dat zelf niet kon en omdat ik nog wel een meisje ben hihi, we hebben samen zwarte piet gespeeld en nog een heéééle boel meer. Vooral met oud en nieuw was het geweldig, om 10 uur met onze rugzakken de straat op om inze 2000 rotjes af te steken haha wat hebben we een lol gehad samen . Dan had jij nog een teletubbie glow in the dark sticker in je kamer hangen waar ik bang van was om dat ik dan dacht dat ‘it’ the clown in je kast zat haha en jij mij maar bang maken he!! ik weet nog goed een keer toen ik 13 was en jij 14 dat we met onze ouders bij de chinees gingen eten en ik bij jullie moest slapen omdat mijn moeder zo dronken was hahaha, jij toen bij mij in bed kroop om gewoon lekker effe te knuffelen zoals broer en zus, we hadden samen de grootste lol we maakten zoveel herrie dat je moeder wakker werd en de kamer in kwam en zei dat we nu eens onze mond moesten houden. De volgende ochtend toen we beneden kwamen, was het eerste wat ze vroeg : hebben jullie hét gedaan? wij lagen natuurlijk helemaal in een deuk en tot 13 januari 2007 heeft ze niet geweten of het nou wél of niet zo was. Dat was dus het eerste wat ik hoorde toen ik in het ziekenhuis kwam : hebben jullie het nou gedaan of niet.. waarop ik antwoordde: Zal ik het maar…nee ik vertel niet dit blijft ons geheim! Zo zijn er natuurlijk veel meer leuke dingen gebeurd en ik probeer me alles te herinneren maar dat is nog best moeilijk voor me. Ik weet ook nog zo goed dat ik helemaal gek van flippo’s was maar dat ik altijd verloor, jij ging dan altijd tegen die gene flippoën en dan kreeg ik mijn verloren flippo’s weer terug. Ook al heb ik je de laatste 5 jaar niet meer zo veel gezien omdat we allebei wat ouder werden, onze eigen gang gingen en omdat je verhuisd was. Als ik je dan zag wist ik dat het goed zat en dat was eigenlijk altijd al zo geweest. Lieve, lieve jeroen bedankt voor de flippo’s en alle lol die we samen hebben gehad, vooral bedankt voor het gene dat jij mijn broer hebt willen zijn ik zal je nooit vergeten en je altijd missen dag ná dag ná dag.Rust zacht lieve grote knuffel-broer (L)“je zusje ” Romina 
 
 


 


 

Beste ouders van Jeroen,

Ik hoorde het onvoorstelbare schokkende bericht dat Jeroen zaterdag overleden is.
Het blijft maar door mijn hoofd gaan en ik kan het nog niet echt geloven.

Ik ken Jeroen van zijn geliefde computerspel Tibia al een hele tijd en ik denk
dat ik wel een speciaal persoon voor hem was.
Hij was dat in ieder geval wel voor mij.
Misschien heeft hij het ooit weleens over mij gehad, een moeder die ook Tibia
speelt.

Met Jeroen had ik een haat/liefde verhouding, hij kon mij geregeld het bloed
onder de nagels vandaan halen maar stond altijd voor me klaar als het nodig was
in het spel.

Jeroen had vaak een grote mond maar een klein hartje waar absoluut geen kwaad in zat.
Wij hebben vaak lange gesprekken gehad en in een van die gesprekken heeft hij mij vertelt over zijn ziekte. Jeroen was iemand die daar niet mee te koop liep,
ik denk dat bijna niemand op Tibia wist dat hij hemofilie had. Hij wou graag als een normaal persoon gezien worden en zeker geen medelijden van mensen.
We hebben ook vaak lol gehad, hij zat mij altijd wat te pesten met de liedjes
van Maud die ik zo vreselijk vind maar die hij wel leuk vond. Toen mijn dochter een tijd terug voor het eerst zelf een cake ging bakken had Jeroen daar weinig vertrouwen in en hij vond dat ik dat maar een in de gaten moest houden want het werd vast een spacecake, sindsdien is elke cake die zij bakt bij ons thuis een Jeroen spacecake. En natuurlijk had hij het ook regelmatig over zijn geliefde club Feijenoord.

Wat moet het vooral voor jullie een afschuwelijk schok zijn dat Jeroen door een ongeluk is overleden na jarenlang samen met hem strijden om het leven voor hem leefbaar te houden ….

Ik weet uit ervaring hoe vreselijk het is om een kind kwijt te raken en wil
jullie heel veel sterkte wensen de komende zeer moeilijke tijd.
Je kind verliezen is het grootste verlies dat je kan overkomen, je verliest
daarmee je toekomst.
Het zal tijd kosten om met dit verlies verder te leven , neem de tijd ervoor die het nodig heeft.

Jeroen heeft in ieder geval een speciaal plekje bij mij en dat zal hij ook
altijd houden

Karin Smit 

Tibia Online Game

                             

                        


Tibia Online  World Wide Game 

Jeroen zijn Favoriete spel

 
 
   


 


 

  


Hello Parents ,


 This might sound strange to you, but I wanted to write and tell you how sorry I am..

I met Jeroen threw the internet, threw the game called Tibia that he’s been playing. At first we just talked for some minutes now and then, but then we became better and closer friends..

We became almost like best friends, though threw the internet.. but what he didn’t tell me was the big secret, the background about his illness.. But I understand why he didn’t want to tell it, I know that everyone would have just felt sorry for him, witch I guess he wouldn’t appriciate, he wanted to be like anyone else.. and I honour him for it, he’s hide it well, and he’s always been so happy when I’ve talked with him threw the internet..

We acctually tried to make up a time to meet up in real life this summer.. me, my brother, Jeroen and another guy named Bryan.. Jeroen wanted to show us his town.. how he lived and so on.. he had alot of spirit inside of him, and I’ve never ever had a better friend threw the internet then him..

I just wanted you to know that Jeroen had friends everywhere, even from Sweden where I live..

So, just want to say how truly sorry I am for Jeroens pass away.. And I dont know what more I should write, so I’ll just leave it there..

Have a good life and I hope I didn’t disturb with this email..Good bye
Yours Sincerly
Daniel Melander


 
   
    

 


Lieve Jeroen,


 


Ik weet nog de eerste dag dat Je bij ons kwam werken bij Plus, je had er erg zin in. En op je eerste dag sneed je je al gelijk in je vinger.


?s Avonds tijdens de vergadering bloedde je vinger nog, en toen liet je ons weten dat het altijd zo langzaam genas vanwege een bloedstollings afwijking.


Pas de volgende dag dat ik je zag vroeg ik je of je soms hemofilie had. En die dag vertelde je dus dat je dat inderdaad had en vertelde je ook wat je al allemaal had meegemaakt. Hoe meer we samen werkte hoe meer je vertelde, of er grappen over maakte. Vrolijk was je altijd.


Een paar hele leuke dingen staan me nog heel goed bij. Zoals de proeverijen die je maakte (naar ideeën van je moeder) en hoe je zei dat je moeder ook wel lekkere hapjes wilde maken voor ons om te laten voor proeven. Ook heel leuk was om samen de vitrine schoon te maken, want zelfs van het schoonmaken maakte je een feestje met je grappen tussendoor.


Het leukst was de bedrijfsavond uit van de Plus,daar ben je echt uit je dak gegaan en leerde we je kennen buiten het werk.  


Het was een hele gezellige tijd, de tijd dat je bij ons werkte. Je was altijd op tijd, eigenwijs, vrolijk en zag altijd overal de positieve kant van


Lieve  Jeroen dank je wel dat we je hebben mogen leren kennen.


Dikke kus en knuffel van je


cheffin van de Plus (afd- vershoud) 


 Truus v. Oosterhout 


~~


Lieve Karin en Peter,


 


Het is een hele moeilijke tijd voor iedereen, ik wens jullie heel veel sterkte toe. Het is een groot gemis in ons maar vooral in jullie leven. Als ik ooit iets voor jullie kan doen laat het me dan weten.


 


Groetjes en liefs Truus

 
   
  

 


Lieve Jeroen,


 


 


Ik weet die ene dag nog wel dat jij kwam solliciteren in de plus.


Je kwam je voorstellen aan Truus en mij,Je glimlachte,je had er echt veel zin in.


Het Dit was je eerste baantje waar je  echt iets mee zou verdienden,je vertelde wel dat je bij een wijkvereniging werkten als barmederwerker *dat je lekker bier tapte en dat je niks verdienden alleen wat fooi,dat je dit vrijwilligerswerk deed,dat vond ik ook wel leuk om te weten van je.


Ik weet nog wel de eerste dag dat jij moest werken en gelijk in je vinger had gesneden,heel braaf zei je,het doet geen pijn,en glimlachte weer.Je kon nog niemand maar toch bleef je bij de vergadering dat vond ik echt knap van jou,Je vertelde veel dingen tegen me,Zoals dat je die ene avond toen je ouders niet thuis waren,de auto van je ma had gepikt om naar Vlaardingen te rijden om naar de MC te gaan want jij had dorst  en trek in een Milkshake,je vertelde dat je bezig was met je rijbewijs maar je had helemaal nog geen rijbewijs en toch stiekem in de auto naar Vlaardingen gereden,je was soms echt ondeugendJ maar dat vond ik wel leuk aan je!


 


 


Weet ook nog wel dat je mee ging naar de Heksenketel onze bedrijfsuitje, je had er erg veel zin in dat zag je ook wel aan je,je ging lekker uit je dak,je nam lekker een biertje en ging ook gezellig met ons mee naar Hollywood ook al liep je soms beetje mank daar,je ging wel gezellig gek doen met ons,Dat was echt super..


 


Ook de leuke proeverijen die je maakten waren ook altijd leuk om te zien.


  


Weet nog wel die ene keer dat je zei;”Mo… proef nou…!!!,Het was een tomaat met Roomkaas erin sprietje bielook er bovenop en ik nam het heel eigenwijs niet omdat ik niet van een tomaten houd….Tja…en nu…Je was echt een hele lieve en aardige gozer


We missen je nog steeds,vooral ik.


We hebben het nog steeds over je hoor J!


Heel vreemd nu,Geen jongen meer op de vershoud/vleeswaren afdeling dat mis ik soms wel,omdat jij speciaal was.


Je blijft altijd in mijn gedachten,


Anders kijk ik wel nu naar de sterren en misschien zie ik je daar wel even glimlachen en knipogen naar mij ?


Ik Blijf aan je denken Jeroen!!


 


Dikke Knuffel van mij,


Monique,Mo maar voor jou gewoon…


Moonthje

 
   


 


My Best Friend Jeroen,


**I know you will have it much better up in heaven,
I know you will be better.
I know you will you will be fine in heaven.

I would like to thanks you for the great times we had on the nights, it might been a long time since last time but i still do remember them and its nothing i wont forget, thats memories for life.
and now your spirit has float away from your body and to a much better place.

I wish you the best and hope you’ll have it fun up there in heaven.

Its a known fact that sometime we have to say farwell and this is the fourth time i have to take a farewell of a lost friend.

So farewell my fellow <3

Your Friend,


Danny Aka Lycian


Online Game Tibia


 


 

  
 
   


 


  


 


Jeroen,


Ik mag je dan niet kennen als een persoonlijke beste vriend …
Maar je was er wel altijd voor mij ..
en wat hebben we samen een lol gehad op MSN


Altijd een luisterend oor en een goede raad voor als ik het weer eens niet meer wist wat te doen


Hoe moet ik nu verder?Rust zacht Lieve Jeroen


Je blijft voor altijd in mijn gedachten


xxx


Priscilla                                                          


 
    


 

 
    


Jeroen…

Jeroen was en is nog steeds een hele goeie vriend van me.
Jeroen stond altijd voor me klaar en hielp me altijd als ik in de problemen zat of als ik ergens mee zat.
Met jeroen kon ik altijd goeie gesprekken hebben en altijd veel lol mee hebben.
Zoals heel veel voetballen wat Jeroen  eigenlijk nooit mocht :p gekke dingen doen op de pc en met zijn hond Lara door het parkje lopen enzovoort.
Of tijdens het eten altijd onze ouders bellen wat we aten en wie het lekkerste at daar gingen we naar toe.
Patat en pizza eten dat deden we het liefst hahahaha…..
Of hoe Jeroen zijn zuurkool at hij stopte het niet in zijn mond maar gooide het erin.
Ik heb veel leuke dingen met Jeroen meegemaakt.en een hoop goede dingen van hem geleerd. 

Onder andere de vakantie in Drenthe op de camping.
Elke dag wel voetballen of iedereen voor de gek houden, altijd tegen zijn ouders zeggen nee we doen rustig aan hoor, maar dat deden we alleen nooit.
Jammer genoeg was het door Jeroen z’n ziekte vaak wat minder
dan wilden we gaan voetballen maar dat kon niet omdat Jeroen last van z’n enkel had wat vaak dan een enkelbloeding zou worden.
Maar dat mocht de pret niet bederven we verzonnen dan wel wat anders.

Ik zal Jeroen nooit vergeten en hij zal altijd een plek in me hart hebben.
Bedankt voor alles maat ….

Gegroet of zoals Jeroen en ik,wij altijd het zeiden ”oooooiiiiiiiiii”


Richard Heesbeen