Huil niet

 

 

Huil niet,

 

Niets is de dood en de dood is niets,kijk maar naar de andere” kant daar zie jij mij.

Hoewel Ik veranderd ben, blijk ik toch nog steeds mijzelf te zijn. Nog altijd zijn wij hetzelfde voor elkaar zoals weleer. Spreek maar gewoon tegen mij zoals je altijd deed toen ik nog leefde, op dezelfde toon, met de zelfde klank op de zelfde manier.

Spreek maar tegen mij op een gewone manier , niet plechtig en zeker niet verdrietig. Denk aan mij zoals ik was, lach om wat wij samen hebben meegemaakt, herinner mij zoals ik was. En als je dan aan mij denkt, sluit dan je ogen en vouw dan gerust je handen. Je zult er een warmte bij ontvangen Ma, ontdekken, zoals bij geen anderen. Blijf over mij spreken, en uit mijn naam zoals je altijd deed, zonder zweem, te benadrukken of verdriet maar gewoon zoals altijd. Het leven gaat door zoals het altijd is geweest en de draad, onze band,is niet gebroken tijdens het doorknippen van de navelstreng ook al denken vele van wel.

Waarom zouden wij Overleden Zielen nooit rust kunnen vinden als wij niet uit gedachten zijn zoals mensen vaak denken? Omdat ik dood en niet meer tastbaar ben? Wat maken zij een fout zeg, door te denken laat de doden rusten! Die mensen zouden eens moeten weten HOE fijn wij die liefdevolle aandacht vinden! 

Omdat alles nu zo anders is omdat je mij nu niet meer voelt en ziet op een tastbare manier? Mensen die dit beweren of zeggen weten niet beter en zouden zo graag eens met je willen ruilen om te kijken wat jij ervaar, geloof mij maar. Laat mensen maar denken, wij weten inmiddels beter, Nee ik ben niet ver, ik ben altijd bij je.

Zoals het nu staat afgedrukt in “die ster”, heb ik het je nu inmiddels toch wel genoeg bewezen? Kijk maar op de manier die jij inmiddels hebt geleerd en je ziet, alles is goed met mij. Ik ben gelukkig en waak over wie mij onvoorwaardelijk lief had en nog heeft, oprecht, tijdens maar ook na mijn aardse leven. Tederheid zul jij opnieuw in je hart, steeds meer ontdekken en er nog veel meer in terug gaan vinden. Dus als je van mij houdt, huil dan niet langer, ondanks dat ik weet dat het steeds moeilijker voor jou en Pa gaat worden.Maar jij leert zo snel in je weten, zodat jij ook daar al andere mensen mee hebt mogen helpen! En dat alles via ons lijntje dat is toch mooi nietwaar? 

Laat andere mensen maar denken!

Wees blij omdat ik jullie heb gekozen tot mijn ouders en jij mij hebt mogen baren. Onthoud dat jij alleen nu ook de werkelijke waarheid nu weet. Roep mijn naam zoals ik ooit al eerder heb verteld Ma,en ik ben er voor jullie, zoals jullie er altijd waren en zijn geweest voor mij!

 

Altijd!

 

01-12-2011

Vanuit zijn naam

Moi…(Ik)