Bijna Oude & Nieuwjaar

 
    

 

Bijna Oud 2007

&

Nieuwjaar 2008


~~

 

                                          LIEVE JEROEN..   

 

 

Ja wat zal ik zeggen.. Morgen is het oudjaar..2007 dat zegt genoeg..

Tot 5 jaar geleden waren we ALTIJD samen met oud & nieuw.  Vroeg de straat op als 2 schoffies om onze grote lading rotjes

af te steken, wat een lol hele rugzakken vol zijn er doorheen gegaan die jaren. Het was altijd zóó gezellig met jou en dit jaar, zal dat niet zo zijn.

Ik was met kerst nog effies bij je ouders en ze hadden zich helemaal vol gevreten, ze moesten die donderdag ook een paar uur extra sporten om die 5 kilo biefstuk van hun billen af te sporten hahaha. Heb nog elke x als ik naar de wc ga bij jou thuis helemaal kippenvel en soort gevoel of jij er dan ook bent op de gang, ik hoop het maar!. Lieverd ik mis je zó erg en zie best op tegen oud&nieuw, omdat jij er niet meer bent en omdat het dan alweer bijna een jaar geleden is dat je bij ons weg bent gegaan. Ik kan het niet beseffen hoe snel dat jaar is gegaan en hoe erg ik je nog elke dag mis! Kreeg van de week eindelijk de ingeving om je schilderij weer in elkaar te puzzelen want je  moeder had de foto’s en knipsels geleend om te scannen maar het kwam er gewoon niet van om hem weer in elkaar te zetten. Toch wel weer een fijn gevoel jouw schilderij compleet aan mijn muur!!! Lieve schat, als het morgen 24.00 uur is wens ik iedereen een gelukkig Nieuwjaar en kijk ik eventjes naar boven en toast ik er 1 op jou, zou er wel meer willen maar we willen natuurlijk niet dronken worden hihi. Ik hoop dat dit jaar een beter jaar word als de vorige, maar vergeten zal ik hem nooit, vooral die ene datum. Je moet weten dat je ouders er niet alleen voor staan, er zijn zoveel vrienden en familie die hen steunen in goede en slechte tijden en ik, ik ben er ook altijd voor je paps en mams ’t zijn tenslotte ook een beetje mijn paps en mams net zoals jij een beetje mijn broer bent. Ik moet je trouwens nog wat grappigs vertellen haha, je moeder vroeg dus aan mij of ik d’r haar wilde knippen, nou prima zei ik, ik zet mijn schaar d’r in stukje d’r af nog een stukje d’r af en nog een stukkie en ineens was het wel heeel kort, en doordat haar henna d’r bijna uit was leek ze wel Cruella de Ville van de dalmatiërs. Heel de nacht wakker gelegen ohhh wat heb ik nu toch weer gedaan. Belt ze me de volgende dag (ze had diezelfde avond nog haar, haar in de henna gezet): ja geen zorgen hoor me haar is echt leuk, kreeg allemaal complimentjes op de sportschool dat het zo netjes en leuk zit. Nou zijn mijn kappers kunsten toch nog ergens goed voor!! HiHi. Ik heb trouwens een lieve vriend nu hoor en je moeder vind hem ook heel lief, jammer dat jij hem niet kan leren kennen,en wij hebben samen jouw plekje bezocht, rode rozen neergelegen bij de Urn maar van boven weet je natuurlijk wel hoe lief hij voor me is!! Nou lieverd, ik ben blij dat ik het eindelijk weer op kon brengen om een verhaaltje aan je te schrijven en zodra ik dat weer kan zal ik zeker weer iets schrijven.

 Ik mis je iedere dag,

 Ik hou van je knuffelbeer.

 

 

Romina’tje 

31-12-2008