2 Jaar 2009

Photobucket

 

 

 

=======

 

 

Maandag 12 januari 2009,

Vandaag, precies 2 jaar geleden kreeg ik een telefoontje van jou mijn liefste  Karin,

Hil, Jeroen heeft een ongeluk met zijn scooter gehad en het gaat niet goed. Hij ligt hier, is naar het Dijkzight gebracht. Deze woorden sloegen in als een bom!! Verdwaasd liep ik mijn huis rond, ik heb in het verleden meer telefoontjes gekregen van Ka, dat Jeroen met levens bedreigende bloedingen opgenomen was, maar nooit had ik dat  benauwende gevoel als na dit telefoontje. Huilende heb ik Marc en Romina ingelicht. Ik kon geen rust vinden en ben naar het ziekenhuis gegaan. Als je dan je meest dierbare vrienden ziet, die ondanks hun radeloosheid en verdriet, toch jou en anderen proberen te troosten, dan voel je je zo klein en onmachtig.

Nu ,12 januari 2009, Ik wordt wakker en ben gelijk weer eventjes terug in de tijd en denk aan die rampzalige dag in 2007.
Je dag begint met veel verdriet. later stap ik in mijn auto start hem en op de radio hoor ik
The Voice
,Jeroen zijn muzieknummer en weer vullen mijn ogen zich met tranen maar gelijk denk ik, Hil, Jeroen laat zo even weten dat het goed is. We moeten hier verder. Voor altijd zal 12 en 13 januari, dagen zijn van verdriet en vol herinneringen maar ook de verjaardagen van Marion en mij. Jeroen zou willen dat we gewoon jarig zijn en een lekkere neut nemen en proosten op onze dag. Samen met Karin en Peet zullen we dit dan ook doen en zullen ook proosten op Jeroen een kanjer van een knul.:cocktail:

 

 

Hilde & Marc
 

=======
maandag 12-01-2009
 

Karin,
 

kippenvel ik heb het net  je blog hierzitten lezen ,
met tranen over me wangen :'-(

liefs Lien.
=======
maandag 12 -01-2009
 

Lieve Ka en Peet,
 

direct  bij het horen van Avond ,rollen de tranen over mijn wangen na het openen van jou hyves,
Kiek zegt gelijk uit dat geluid en schiet ook vol!!!:'-( :'-( :'-(
12 januari 2007 ligt als de dag van gisteren nog zo vers in het geheugen,als of het gisteren was!
Wij vinden het nog steeds fijn dat we tot het laatste moment bij hem mochten zijn!
Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke dagen,wij denken aan jullie,en branden een kaarsje voor Jeroen!!!
Dikke kus van ons!
 

Mary, Ben Kiek en Jordy
=======
 

maandag 12-0-1-2009
 

Lieve Karin en Peet
Heb het weer koud na het lezen van dit stukje , wij wensen jullie veel sterkte toe deze dagen en zullen een kaars branden voor Jeroen.
Gert en Els
 

=======
 

maandag 12-01-2009
 

Het begint al op oudejaarsavond 2008 , de muziek-top 2000 ,net als vorig jaar staat het nummer avond van Boudewijn de Groot hoog genoteerd en wordt dus even voor 24.00 uur gedraaid .Richard zegt dan , ja duh tuurlijk staat ie erin ,het is 1 van de mooiste nummers en dan zie je dat hij zich echt even afsluit en we weten dan dat hij aan zijn maatje denkt want hij mist hem nog steeds .
en ja men weet nog precies waar je was en wat je deed toen je het hoorde van Jeroen en je zou willen dat je bijvoorbeeld nog een keer supermario kon spelen met hem ,maar helaas het zal niet meer zo zijn .
maar gelukkig hebben we heel veel mooie herinneringen aan hem.
 

Marjan Heesbeen
=======
 

maandag 12-01-2009
 

Mijn Lieve Kaatje

Ook ik werd met een klote gevoel wakker en wilde eigenlijk niet opstaan en het liefst vandaag diep onder het dekbed weggedoken blijven liggen samen met jou maar heb het toch niet gedaan.Waarom niet… ? Om dezelfde reden als jij ook bent opgestaan nl. We moeten door, hoe hard dit ook is lieverd.Toch ben ik trots op jou want jij zat vandaag aleen thuis zonder mensen om je heen en het doet mij goed te zien dat jij je hier zo goed kunt uitten met hier te schrijven,je echte schrijfwerk begint pas na de 18e dat weet ik maar voor mij is je Boek al geschreven met de site die je hebt gemaakt ter herinnering aan Jeroen.

Met z’n drieetjes hebben wij 18 jaar lang bergen en dalen doorkruist,nu gaan wij al 2 jaar verder zonder onze Kanjer en ik ben ervan overtuigt we komen er wel, jij schrijvende en ik werkende, hoewel er vandaag sommige mensen niet echt blij met mij waren het lag zeker aan mij , want ik had een heel kort lontje de reden is alom bekend Ik had liever bij jou geweest dan op mijn werk!

Lief van al die mensen de smsjes, kaarten en berichten ,doet ons goed en geeft ons zeker weer de energie om de draad weer op te pakken na  morgen, zoals Jeroen dit zou willen!

Morgen proosten wij op jou Gozer,
 waarom?
Omdat jij mijn gozer blijft tot in  eeuwigheid Kanjer :cheers:

Rust Zacht mijn lieve Gozer
waar je nu ook mag zijn
die fonkelende ster zegt mij genoeg
t’is of je dan even lacht naar mij!

en voor jou mijn Kaatje
IK Hou van je!
Ik heb zo veel respect  voor jou
want wat ben jij sterk!

Peter

 

=======
maandag 12-01-2009
Denk aan jullie…..en aan die grote gozer van jullie.

XXX. Dikke neut op zijn leven.

 

Monique
=======
 

maandag 12-01-2009
 

Lieve Karin en Peter,

Diep onder de indruk heb ik jouw mooie blog zitten lezen.
En natuurlijk denk ik niet, dat jij er nog zoveel mee bezig bent. Ik zou het eerder raar vinden, als dat niet zo zou zijn. Maar het is sowieso niet belangrijk wat ik, of wie dan ook, vind.

Ik heb je pas al verteld, dat je zo mooi schrijft. En hoe vaker ik jouw blogs lees, hoe beter ik Jeroen leer kennen, hoewel ik hem aan deze kant nooit ontmoet heb. Dat betekent dus, dat jij Jeroen hier toch nog verder laat leven. Door jouw mooie woorden en tussen jouw geschreven regels kan ik Jeroen bijna “zien”.

Ik wens jullie heel veel sterkte, deze moeilijke dagen. Ik wist niet dat 13 januari de sterfdag is van Jeroen. Ik word dus toch op een of andere manier naar jouw hyves site getrokken. Dat zegt heel veel, toch???

Heel veel liefs, ik denk aan jullie!
Marga. v/d P

 

=======
maandag 12-01-2009
 

Hey lieve Karin,

wat mooi en wat een powervrouw ben jij om het verdriet en de herinnering met zoveel mensen wil en kan delen!

Heel goed dat je je tranen laat zien en ze niet verstopt achter je zonnebril.

Heel veel liefs en respect,

Desi

 

======
 

maandag 12-01-2009
 

Dag Karin,

Na het lezen van jouw blog, heb ik jouw verdriet en heimwee naar Jeroen gevoeld en mijn tranen de vrije loop gelaten.
Wat zou ik graag voor jou en Peter wensen “dat het niet waar is!”

Met respect,
Liefs Marga.

=======
 

maandag 12-01-2009
 

lieve Ka en Peet,

Al een tijdje heb ik niks meer geschreven omdat ik nog steeds niet zo goed weet hoe ik met mijn gevoelens om moet gaan, jullie hond Lara heeft daar verandering in gebracht.

Jullie waren met mijn ouders een paar dagen naar milaan en jullie hadden mij gevraagd lara op te halen en bij jullie thuis te brengen, dat beessie helemaal blij dat ik d’r kwam ophalen hihi nou het huis binnen en gelijk loopt ze door naar de woonkamer, naar jeroen zijn foto. Daar ging ze rustig zitten en ze keek me heel indringend aan. Eigenlijk wist ik niet wat ik moest doen dus ik zeg tegen lara: ja lieffie, dat is ’t kind en m’n ogen schieten even vol.. Voor mij was dit een heel speciaal moment. Dat ik dit ook mee heb mogen maken zoals jullie dat al vele malen mee hebben gemaakt, ’t heeft me echt iets gedaan!

morgen..Joen is m’n mama alweer 55 jaar, je ouders komen bij ons eten en we zullen op jou proosten op de geweldige gozer die je was en in mijn gedachten nog steeds bent

Morgen.. alweer 2 jaar zonder je lieverd..

De tijd vliegt maar jou vergeten zal ik nooit.

Ook al praat ik bijna nooit met iemand over Joen, weet dat ik elke dag aan hem en jullie denk en dat jullie de 2 sterkste personen zijn die ik ooit zal kennen!!

Ilove you so much

veel liefs en een dikke kus,
Romina

 

======
 

maandag 12-01-2009
 

Karin, ik weet soms niet wat ik zeggen moet als ik je Blogs lees. Wat me nu een beetje stak is dat je schrijft: “En Ja,voor als jij denkt wat is zij er nog erg mee bezig als je dit alles leest”…

Ik vind het vreselijk knap dat je dat kan en blijft doen… je gevoelens zo van je afschrijven.

Ik vond een gedichtje van Toon Hermans wat (naar mijn gevoel) goed omschrijft wat je doet.

Pennen kunnen op papier
schreeuwen, vloeken, ketteren,
Kunnen ook met veel bravoure
schallen en trompetteren
Maar ze kunnen ook heel zacht
een stil verdriet genezen
Met de woorden die je nu en dan
nog eens een keer wil lezen.

Blijven doen hoor!

Lieve groeten, Ruud

=======

 

dinsdag 13-01-2009

 

Wow…Karin,

 

Het kippenvel rilt over m’n hele lichaam en de tranen staan in m’n ogen!!
Jeetje, stilte voornamelijk. (dat gebeurd niet snel;-) )

Dikke kus!

Vivian
 

=======

 

dinsdag 13-01-2009

 

Lieve Karin en Peet,

Ik was vanmiddag even bij je om een kus te geven en twee rozen voor Jeroen. Twee jaar is het alweer dat jullie hem moesten laten gaan. Je vertelde me van je blog Ik heb het net gelezen en zit met koude rillingen boven. Ik vind het zo mooi en knap wat jij allemaal doet en heb heel veel respect voor jullie .

 

 Veel liefs Tineke(k)
 

=======

 

dinsdag 13-01-2009

 

Lieve Karin/Peter

Vandaag precies 2 jaar geleden dat Jeroen bij ons weg ging,

Elke dag denk ik nog aan hem,
Hij was altijd zo lief,aardig en zo sociaal.
Altijd zo vrolijk die echte:lol: :yeah: Feyenoord gek een lieve collega waar om je kon lachen,gek mee kon doen, Vandaag keek ik
even naar de hemel kijken of ik er een sterretje branden,daar zag ik weer een glimlach van Jeroentje,Een ongeluk zit in een kleinhoekje dat besef je dan maar weer al te goed.
Jeroen had nog zo veel wensen waarom moest hij nou ons verlaten,dat snap ik nog steeds niet, waarom nou hij,en waarom niet een ander,hij was nog zo jong,Oneerlijk is het leven en niet eerlijk tegenover ook voor jullie,waarom jullie zoon,
Hij had het zo naar zijn zin bij de Plusmarkt,elke dag denk ik weer aan Die dag * 13-01-07 *het is niet eerlijk.Waarom hij….

Vandaag 13 januari krijg ik te horen Dat ik naar school mag ,precies op deze dag,dat Jeroen kwam te overlijden,is dit een teken?
Dat ik donderdag mag komen naar school,een vage dag…..zou Jeroen hebben gezegt…..

Vandaag zal het voor jullie een moeilijke dag wezen ik denk ook aan jullie.
Ik leef met jullie mee,

Dikke knuffel liefs Mo

Rust zag:doiknowyou:
Ik denk elke dag nog aan jou:skater:

 

Moohn

=======

 

woensdag 14-01-2009

 

Karin,

Ik heb je verhaal gelezen, diep onder de indruk.
Het is nu de 14e de!

de dag is voorbij maar Jeroen blijft er altijd voor jullie!!

Liefs Paulie

=======

donderdag 15-01-2009

Hoi Karin en Peter

Ik heb het stukje met een brok in mijn keel gelezen. Zo veel verdriet en liefde wat er naar boven komt. Maar gelukkig krijgen jullie
veel steun van elkaar en de herinneringen aan Jeroen.

Ik wens jullie
veel sterkte en geluk

een hele dikke kus!

Angelique  de Bree- de Knegt

=======

Zaterdag 17-01-2009

Hoi Karin en Peter,

Ik wou eigenlijk
alleen respect aanklikken, maar dacht; laat ik even weten waarvoor ik dan
respect heb.
Ik heb respect voor jullie ongelofelijke verdriet wat jullie
heel je leven mee zullen dragen.
Ik heb respect dat jullie dit verdriet
willen delen met de mensen die er wel (of niet) toedoen.
Ik heb respect dat
jullie durven te laten zien dat verdriet, om het verlies van jullie kanjer niet
aan tijd is gebonden, en het ook dan niet voor de medemens verstoppen, maar
juist delen.
Ik heb respect voor jullie lieve mensen, die dit verlies moeten
dragen.
Maar het meeste respect heb ik voor jullie, jullie laten door middel
van Jeroen zijn site en deze blog enz. Jeroen verder leven.
Hij begon in jullie
met leven en zal altijd in jullie verder leven, en door de site en blog mag ik
af en toe meegenieten met het leven van deze zo vroeg uit ons midden gerukte
kanjer.
Ik wil jullie bedanken voor het feit dat ik af en toe mag meekijken
in het leven van Jeroen, hou hem levend, het geeft mij ook kracht om in periodes
dat ik het even moeilijk heb de kracht terug te vinden en net zo door te zetten
als jullie doen.

Dikke kus.
Bianca (Elvers)

=======