16 April 2008

  

  

16 april 2008

Lieve Jeroen, Mijn Kuffel

Eigenlijk  ben je altijd aanwezig, je geur duidelijk zovaak in je slaapkamer,je humor.In onze herinnering.. en je lach. Je ogen die ik soms voor mij zie Helder en blauw zoals zij ook vaak waren als je gelukkig  en goede momenten had ,want het was niet alleen maar kommer en kwel.Zelfs Lara je hond reageert heel spontaan op soms een bepaald luchtje wat zomaar door de kamer komt zweven en gaat dan zitten bij je foto  die staat bij de telefoon en kijkt je op je foto daar even aan.Om vervolgens heerlijk ontspannen naast de grote rode stoel, waar jij dus altijd je geliefde voetballen op tv in keek.te gaan liggen slapen, snurkend alsof zij een 3 uur heeft lopen rennen en is dan 1 en al rust

Eigenlijk ben je niet echt afwezig, en nog steeds hier alleen niet in een tastbaar iets,de menselijke vorm maar als
“Het “stralende licht,soms verstopt achter de donkere wolken
die snel voorbij komen en weer weg drijven.Als ik denk aan jou 

komen de zonnestralen weer in het zicht en  soms vraag mij stilletjes af hoe je kijkt naar hier van waar je bent op dat moment.
“Het “is er altijd
Kijk maar…waar je ook bent… Ja, zie jij dit ook…daar?

Altijd schijnt het licht achter de wolken of zij nou wit zijn, zwart of grijs, het maakt niets uit voor mij want ik weet omdat ik NU echt niet meer hoeft te twijfelen  aan het feit,jij en ik houden zoals ( door jouw bevestigt aan je doorgeef luiken) door 2 onafhankelijke mensen  exact het zelfde verteld contact.Alleen wij mensen willen zo graag die gevoelens DAT weten in een bevestiging  een vorm hebben nietwaar?

Ik heb nu tot 3 maal aan toe met een tussen poos van haast 1 jaar jouw bevestiging  gekregen en gelukkig zat er ook deze keer iemand bij  als controle zodat niets mij zou ontgaan of verkeerd zou  kunnen worden uitglegt. Patrick … tot in de enge punten precies beschreven , het ook ons los telaten,  benadrukt dat ik “echt recht” hebt op nu mijn eigen leven , jouw bedankjes,de bemoeienis en inmengeling tijdens de goede zorg(IC) !

Jouw zegen te hebben gekregen om te doen wat ik wil Het boek te gaan schrijven, iets persoonlijkers  als deze bevestiging bestaat er niet. en dan nog de adviezen die je hier voor hebt gegeven!!!

Lieverd, ik zal mijn uiterste best doen, aldaar waar mogelijk is waardig naar verstand en vanuit mijn gevoel zoals jij dat wenst het neer te schrijven.Het zal een lange weg gaan worden Maar het begin is er…12 jaar staan al op papier nu komt het er op aan dit een vorm te gaan geven en ik weet ,jij gaat mij hierbij helpen vanuit het ja daar…zie jij het ook ?

Het eeuwige Licht die mooie zonnestraal!

Tussen de bomen, achter wolken… waar je maar kijkt het is er daar altijd!

Karin